Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Tabelul Acril Numere Clar Numerele De Masă Semne Numere De Masa Pentru Nunta Perfect Pentru A Face Nunta Numerele De Masă

1 Recenzii
9.55lei 3.94lei
  • SKU: s206105
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

Tabelul Acril Numere Clar Numerele De Masă Semne Numere De Masa Pentru Nunta Perfect Pentru A Face Nunta Numerele De Masă

Descriere:

Aceste Acrilic Nunta Numerele de Masă sunt perfecte pentru afișarea elemente, cum ar fi recepția loc de cărți, numărul de masă carduri, meniuri, etc. Ele sunt de asemenea potrivite pentru nunti, restaurante, magazine de vânzare cu amănuntul, etc. Fabricat de înaltă calitate, material acrilic, Acrilice Masă Semne sunt robust și rezistent, neted și fără bavuri exterioare, structura solida.

Caietul de sarcini:

Nume: Acril Tabelul De Semn

Material: Acril

Culoare: clar

Dimensiune: aproximativ 5x9cm/1.97x3.52in, grosime 1mm

Cantitate: 10buc

Lista De Ambalare:

10buc x Acril Tabelul de Semn

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la o diferența de culoare decât în viața reală.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Încredere să Utilizați】Acrilice Masă Semne sunt realizate de înaltă calitate, material acrilic, rezistent și durabil, netedă și fără bavuri exterioare, și structura solida.

2.【Clear Tabelul de Semn】Gol Acrilice Semne sunt concepute într-o formă dreptunghiulară, permițându-vă să scrie fiecare numele oaspetelui și se adaugă farmec la nunta sau alte evenimente.

3.【Gol Suprafață】Clar Acrilic Spații sunt proiectate cu un gol de suprafață.Folosiți-vă creativitatea pentru a DIY modele preferate si text pe ele, sau scrie numele fiecărui invitat.

4.【Reutilizabile Gol Acrilice Semn】puteți desena cu un ulei pe bază de stilou, care este ecologic și reutilizabile, și dacă aveți nevoie pentru a le folosi din nou sau de a face o greșeală, puteți ștergeți-le ușor cu săpun sau apă.

5.【Domeniul de Utilizare】Poate fi folosit pentru afișarea de elemente, cum ar fi recepția loc de cărți, numărul de masă cărți, etc. Aceste Acrilic Nunta Numerele de Masă sunt perfecte pentru nunti, restaurante, magazine de vânzare cu amănuntul, etc.

  • Electronice: NO
  • Material: Acril
  • Ocazie: Petrecere
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe