Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Paste Fericit Petrecere Ușă Semnul Agățat De Lemn Ou De Paște Flori Plăci Pentru Decor Acasă De Paști Cununa De Artizanat Din Lemn Ornamente De Gradina

1 Recenzii
53.23lei 37.25lei
  • SKU: s208735
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

Paste Fericit Petrecere Ușă Semnul Agățat De Lemn Ou De Paște Flori Plăci Pentru Decor Acasă De Paști Cununa De Artizanat Din Lemn Ornamente De Gradina

Caracteristici:

1. De paști semn de lemn cu fluturi drăguț, flori și ouă model, imprimate cu Paste Fericit cuvinte, foarte delicat.

2. Potrivit pentru ușă, fereastră, perete, etc., pentru a face casa ta și partidul plin de viață.

3. Fabricat din lemn rezistent, în condiții de siguranță și fără miros, cu textură bună și , făcându-l arate mai delicate.

4. Mare pentru acasă, cafenele și brutării, creând o puternică atmosferă de sărbătoare.

5. Un minunat cadou pentru rude, vecini, prieteni, profesori, etc. Perfect pentru Paste, vacanța de Primăvară și alte ocazii speciale.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Lemn Tag

Material: Densitate Bord

Dimensiune: 30×30×0,5 cm/11.81 x 11.8 x 10.19 în

Greutate: aproximativ 0.26 kg

Proces: pictura UV

Lista de ambalare:

1 × Lemn Tag

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Manopera rafinat: De Paști lemn semn a fost procesat de către superb tehnologie de imprimare, modelul de fluturi, flori și ouă este clar și rafinat, culoarea este bogata si stralucitoare.

2.Ușor și în condiții de Siguranță: Aceste Paste lemn semne sunt realizate din lemn de calitate, cu suprafețe plane și , pardoseală de lemn Paște fericit ușa semn este lumina greutate, sunt durabile, și în condiții de siguranță.

3.Largă de Utilizări: Lemn de perete acasă semn este perfect pentru agățat pe prispa din fata de usa, șemineu, intrare...Sau oriunde în casa ta, cum ar fi camera de zi, dormitor, sufragerie, camera de studiu, bucatarie!Chiar să-l utilizați în cafenea, restaurant, magazin, magazin.

4.Ușor să Stea: Fiecare ușă de lemn, semn, vine cu o curea, lenjerie de coarda este durabil și poate ține ușa semn sigur, face nu este ușor să cadă.

5.Cadou semnificativ: De Paște decor acasă este imprimat cu modele drăguț precum și cuvinte, aceasta este o distracție și semnificative cadou pentru familie, copii și prieteni.

  • Origine: China Continentală
  • Material: pandantiv

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe