Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Ornamente de crăciun Minge de Set 16pcs Decorativ Copac Agățat Bile Set de Bile de Crăciun Agățat în Pomul de Crăciun Baubles Set Delicat

1 Recenzii
83.93lei 58.76lei
  • SKU: s190860
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

Ornamente de crăciun Minge de Set 16pcs Decorativ Copac Agățat Bile Set de Bile de Crăciun Agățat în Pomul de Crăciun Baubles Set Delicat

Descriere:

Minge de crăciun Ornamente sunt durabile și delicat.Stiluri diferite de bile de Crăciun sunt de ajuns pentru a adăuga un alt fel de pom de Crăciun.Sperăm că aceste mici bile decorative vor aduce cele mai multe amintiri de neuitat.

Caietul de sarcini:

Numele: Ornamente De Crăciun Minge De Set

Integrat greutate: 251g

Minge de crăciun dimensiuni: 6cm/2.36 inch

Dimensiune ambalare: 24*24*6cm/9.45*9.45*2.36 inch

Lista de ambalare: Bile de Crăciun*16pcs

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Unic Minge de Crăciun: Ornamente de Crăciun Minge de Set contine 16 piese.Bile de brad sunt ușoare și nu cântărește în jos de Crăciun copac ramuri.De Crăciun face mai memorabil și unic.

2.Clasic Ornament de Crăciun: Recomandate cu mana clasic lucios elemente de Crăciun, Bile de Crăciun Ornament este mare pentru decorarea casa ta și să fie o parte din tradițiile de vacanță.

3.Delicat și Durabil: Minge de Crăciun Ornamente sunt realizate excelent material ABS, care este durabil, ușor de utilizat, rezistent la cădere, reutilizabile, delicată și frumoasă.Bucurați-vă de o caldă de Crăciun.

4.Gama larga de Utilizare: Colorat Minge de Crăciun este ideal pentru tavan, ferestre, arcade, pereti, pomi de Crăciun pentru festivaluri, nunti, festivaluri, decorațiuni interioare, idei de proiecte, etc.

5.Cadou fabulos: Sunt cadouri de sărbători gata?Agățat de crăciun Bile de Brad Set este un cadou minunat pentru sarbatori, care va fi un supliment important pentru decor acasă.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe