Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Bani de Crăciun Carduri de 5 PC-uri de Crăciun Bani Portofel Felicitare de Crăciun Bani Portofel Titularul Cardului de Decorare Petrecere Pentru Bani

1 Recenzii
24.72lei 17.29lei
  • SKU: s199999
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

Bani de Crăciun Carduri de 5 PC-uri de Crăciun Bani Portofel Felicitare de Crăciun Bani Portofel Titularul Cardului de Decorare Petrecere Pentru Bani

Descriere:

1. Bani de crăciun Titularul cardurile sunt realizate din hârtie de înaltă calitate și se potrivesc perfect cu numerar sau cecuri.

2. Moș Crăciun, zăpadă, vacanță și design.Vrac de Craciun set de carte.De înaltă calitate, cărți tipărite.

3. Fiecare card poate stoca orice desfășurat lege sau de dimensiuni standard de card cadou.Retro-tematice design, unic și frumos, oferă atent și grijuliu felicitări pentru prieteni și familie.

4. Pentru stocarea cadou de Crăciun carduri, cecuri, numerar, etc. Cardul este gol și puteți scrie felicitări de la prieteni sau familie.Perfect pentru uz personal sau profesional.

Caietul de sarcini:

Produs: Crăciun carte de portofel

Culoare așa cum se arată

Material: hârtie

Dimensiune: 20*10 cm/7.87*3.94 în

Lista De Produse:

Crăciun Carte De Numerar*5

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și de a lua imagine unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Ciudat Portofelul de Design】Deține orice desfășurat lege, felicitari de Craciun Bani Titularul este echipat cu un Crăciun portofelul de design, care este perfect pentru numerar sau cecuri.

2.【Moș Crăciun Imagine】Bani felicitare de Crăciun echipat cu Moș Crăciun, Zăpadă, și festivalul de design este unic și frumos și creează un romantic atmosfera de Crăciun.

3.【De Material de încredere】Fost folosit pentru o lungă perioadă de timp, Bani, Carduri Pentru Bani Cadou de Crăciun este fabricat dintr-o selecție strictă de hârtie de înaltă calitate material, care este de încredere, puternic și durabil.

4.【Tip Felicitare】Crăciun Card de Numerar echipat cu o felicitare pentru Craciun design transmite căldura în timpul iernii rece și oferă grijuliu felicitări de la prieteni și familie.

5.【Cadoul Perfect】Potrivit pentru familia ta sau prieteni, Cadou de Crăciun de Carte este un cadou special pentru o zi specială din cauza naturii sale speciale, modele frumoase, care sunt perfecte pentru Crăciun și cadouri de vacanță.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe