Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Ustensile De Bucătărie Depozitare Titular Tacâmuri Picurator Bucatarie Tacamuri De Stocare Găleată Bețigașele Lingura De Stocare Detașabil 3 Împărțite

1 Recenzii
56.63lei 39.07lei
  • SKU: s84402
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Ustensile De Bucătărie Depozitare Titular Tacâmuri Picurator Bucatarie Tacamuri De Stocare Găleată Bețigașele Lingura De Stocare Detașabil 3 Împărțite

Descriere:

[Rafinat forma] Această formă rafinat face acest raft de depozitare frumoase și potrivite pentru utilizarea pe termen lung.

[Tacamuri filtru de apa] filtru în partea de jos a bețigașele poate de descărcare de gestiune de apă în rack de stocare.

[Depozitare tacamuri] Această tacamuri poate stoca diverse mici tacamuri, care este comod si practic.Acesta este un bun ajutor pentru bucatarie.

[Materiale de înaltă calitate] Acest bețigașele cutie de depozitare se face de înaltă calitate PP și lemn, care este robust și nu este ușor să se deformeze și durabil.

Caietul de sarcini:

Nume produs: raft de depozitare

Material: PP, lemn

Dimensiune: 16.7 cm*12cm

Culoare: așa cum se arată în figura

Pachetul Inclus:1 x raft de depozitare

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe