Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

10 Straturi Dulap Pantofi cu economie de Spațiu Suport stativ Ușor de a Instala suport Pantofi Non-țesute Material Rafturi Pantofi, Mobilier Camera de zi

1 Recenzii
1 531.79lei 1 164.18lei
  • SKU: s4410
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: MOBILIER

10 Straturi Dulap Pantofi cu economie de Spațiu Suport stativ Ușor de a Instala suport Pantofi Non-țesute Material Rafturi Pantofi, Mobilier Camera de zi

10 Straturi Dulap Pantofi cu economie de Spațiu Suport stativ Ușor de a Instala suport Pantofi Non-țesute Material Rafturi Pantofi, Mobilier Camera de zi

Descriere Produs:

Material: tub de metal, non-țesute acoperi

Tub de grosimea de 0,22 mm tub cu diametrul de 12mm

Extins dimensiune 100*30*176 cm Ambalare: 90*20*6 cm

--------------= SFATURI =------------

Despre Transport

1. Asigurați-vă că adresa și numărul de telefon este corect.Dacă adresa sau numarul de telefon este incorect, serviciul nostru pentru clienți, personalul vă va contacta, de asemenea, în timp.

2. Cele mai multe dintre țări, timpul de livrare este de 15-60 de zile lucrătoare.Dar unele de bunuri de transport maritim poate fi amânată din cauza transportatorului incorecte, vamale întârziere, tarifele de import, politica națională de clienți, zone îndepărtate sau în orice alte circumstanțe în afara controlului nostru.Ne va îndemna companiile de logistică pentru a livra cât mai curând posibil, și speranța de a obține înțelegere.

3. Dacă aveți nevoie de mai mult mai rapid de livrare, contactati-ne pentru a utiliza DHL, TNT, FEDEX, etc și să plătească suplimentar costul de transport de marfă.

4. Dacă nu ați primit pachetul, după o așteptare pentru o lungă perioadă de timp, nu vă faceți griji, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

6. Dacă nu există nici o urmărire informații afișate pe backend, vă rugăm să nu vă faceți griji, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți de personal pentru a vă arăta informațiile de urmărire, sau puteți merge la site-ul: https://www.17track.net/en pentru interogare.

Despre Fiscale

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru plata taxelor de import, impozite și taxe.Este în afara controlului nostru de tarife vamale.Vă rugăm să rețineți!

3. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Despre Retur

1. Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a reveni dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți, și returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să asigure cu transport număr de urmărire și specifice, motiv pentru returnarea.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți safisfied despre asta , vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv, Multumesc mult!!!

2. Încurajarea și sprijinul nostru continuu impuls.Satisfactia ta este întotdeauna prioritatea noastră.

3. Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ, vă vom oferi o soluție satisfăcătoare, să rezolve orice dispută.

--------------= Q&A =------------

Q1: en-Gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

A: Pentru comerțul cu ridicata și picătură de transport maritim, vă vom oferi o reducere sau gratuit de transport maritim expres.Pentru volum mare și cooperare pe termen lung clienților, putem discuta împreună să ia în considerare înființarea de peste mări depozite în mai multe țări, în cazul în care vânzările sunt concentrate pentru a accelera de transport.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Q2: de Când mă pot aștepta ordinele mele să fie livrate?

A: de Obicei, comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 3-7 zile lucratoare.Pentru orice ordinea de urgentă, vă rugăm să faceți o notă, atunci când plasați comanda sau contact cu serviciul nostru pentru clienți.După ce a fost expediat, puteți urmări coletul pe site-ul și informațiile de urmărire va fi disponibil cu 1-5 zile.

(https://www.17track.net/en)

Q3:Ce pot să fac atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

O: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

T4: Nu este mulțumit cu produsele primite?

O: Dacă nu te-a multumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu se grăbesc să lăsați un feedback negativ, lasă-ne să încercați și de a face lucrurile bine!Nu ezitați de a ajunge echipa noastră de servicii clienți, vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi cel mai bun mod de a rezolva problema ta.

Tag-uri: obuvnitsa dulap pantofi, billi dulap pantofi, papuci sta economie de spațiu, pantofi raft ikea, dulap pantofi grand, pantofi de sprijin economie de spațiu, ekia dulap pantofi, brusali raft de pantofi, blocabil pantofi raft, ateel dulap pantofi.

  • Utilizare Specifică: Suport De Pantofi
  • Metoda de instalare: Asamblare
  • Stil: Minimalist Modern
  • Aspectul: Stil Modern
  • Nume De Brand: lehuoshiguang
  • Material: Plastic
  • Tip: Mobilier Camera De Zi
  • Pliat: Da
  • Sertar Numărul: 9
  • Locul de origine: China
  • Origine: China Continentală
  • Uz General: Suport De Pantofi
  • Numărul De Model: hbxyg001
  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe