Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

10buc Culoare Schimbare de Temperatură Tag Temperatura Autocolant Apa de Cafea Decolorarea Termometru 0℃-70℃ Cană Fierbător Temperatura

1 Recenzii
69.98lei 48.98lei
  • SKU: s43034
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

10buc Culoare Schimbare de Temperatură Tag Temperatura Autocolant Apa de Cafea Decolorarea Termometru 0℃-70℃ Cană Fierbător Temperatura

Puncte:

1,Hârtie Termometru: Acest Termometru banda este confectionata din material de hârtie, care este sănătos și ecologic, și nu va produce substanțe nocive în timpul utilizării.

2,Schimba Culoarea în Funcție De Temperatură: Cu ajutorul acestui Schimbare de Culoare Termometru, puteți ști cu ușurință temperatura apei în pahar fără să se uite la lectură pe termometru.

3,Ușor De Utilizat: utilizarea acestui Termometru de Apă Autocolant este de obicei foarte simplu, doar coaja de pe peliculă transparentă de protecție pe partea din spate și din față de autocolant, și stick-l pe o cană de cafea.

4,Larga Gama de Măsurare: afișat intervalul de temperatură de această Schimbare de Culoare de Temperatură Eticheta este între 0℃-70℃, care este adecvat în special pentru cafea, ceașcă de măsurare a temperaturii.

5,Multiple Utilizări: Acest Stick Termometru poate fi folosit oriunde, atâta timp cât aveți nevoie pentru a măsura temperatura apei, puteți alege.Nu va eșua în speranța ta.

Caracteristici:

1. Materialul de aceste Termometru Benzi este rezistent la apa, nu trebuie să vă faceți griji despre a cădea sau de a merge rău după utilizarea pe termen lung.

2. Termometru de apă Autocolant este foarte potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, aceste mici detalii vor face viața mai rafinat.

3. Cu ajutorul ei, puteți cunoaște temperatura de cafea cu acuratețe și în timp util.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Schimbare de Culoare Termometru Benzi

Material: hârtie

Dimensiune: aproximativ 59.6 mm*18.8 mm/2.34*0.74 în

Gama de temperatura: 0℃-70℃

Lista De Ambalare:

Sticla Termometru Autocolant* 10

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Produs: Termometre
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Termometru De Utilizare: Bucatarie Termometre
  • Tip: Termometre De Uz Casnic
  • Numărul De Model: Temperatura Autocolante

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe