Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Cauciuc Mohawk Căști De Protecție Autocolant Mohawk Cauciuc Lama Căști Autocolante Mohawk Căști De Autocolante Pentru Skateboarding-Murdărie Biciclete

1 Recenzii
64.32lei 45.04lei
  • SKU: s20267
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Motocicleta Echipamente Si Piese De Schimb

Cauciuc Mohawk Căști De Protecție Autocolant Mohawk Cauciuc Lama Căști Autocolante Mohawk Căști De Autocolante Pentru Skateboarding-Murdărie Biciclete

Această căști de motocicletă mohawk autocolant este fabricat din moale, de cauciuc de inalta calitate si poate fi, de asemenea, DIY cut pentru o mai bună casti se potrivesc.Este potrivit pentru motociclete, skateboard-uri, biciclete de sport, motociclete, snowmobile, și crucișătoare.

Produs: Căști De Protecție Autocolant

Material: Cauciuc

Culoare: Negru/Rosu/Albastru/Verde/

Produs dimensiune: 34*4cm

Lista de ambalare: căști de Motocicletă mohawk autocolant*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Simplu de instalat: Aceste mare intensitate, grad de reflexie mohawk decalcomanii au banda dublu adeziva pe ele, trebuie doar să rămânem pe căști pentru a finaliza instalarea.Operațiunea este foarte simplu.

2.Versatil: Noastre de înaltă intensitate, grad de reflexie mohawk decalcomanii sunt potrivite pentru lipirea pe orice tip de casca.Puteți taie fâșii cât mai scurtă ca ai nevoie pentru a se potrivi mai bine dimensiunea de căști.

3.Cauciuc Material: Aceste mare intensitate, grad de reflexie mohawk decalcomanii sunt realizate de moale și de înaltă calitate din cauciuc, care nu va provoca daune la căști atunci când este utilizat.De asemenea, puteți DIY tai o fâșie pentru a se potrivi căștile perfect.

4.Foarte Reflectorizante: Nostru de cauciuc mohawk căști de protecție autocolant este extrem de reflectorizant, ceea ce le face ideale pentru atașarea la toate tipurile de casti de protectie.Ea reflectă razele soarelui puternic, atunci când sunt de echitatie, care te face sa arati mai personalizate.

5.Mod de Operare: Înainte de instalarea noastră mohawk autocolant pentru căști, asigurați-vă că pentru a curăța căști în primul rând, și apoi lipi autocolant pe ele.Cel mai bine este să ștergeți cu , dacă nu, curățați căștile cu detergent.

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe