Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4

2pk 5pk 10pk 20pk ETICHETA BANDA m5-12w/y 12mmX16m alb galben AUTOCOLANT ETICHETA pentru max letatwin sârmă mașină de marcare lm-550a/e

1 Recenzii
97.82lei 88.04lei
  • SKU: s1258
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: De Birou Și Rechizite Școlare

2pk 5pk 10pk 20pk ETICHETA BANDA m5-12w/y 12mmX16m alb galben AUTOCOLANT ETICHETA pentru max letatwin sârmă mașină de marcare lm-550a/e

Faceți clic pe (colecție magazin), apoi cumpara.

În scopul de a fi în măsură să vă furnizeze produse și servicii mai bune, înainte de a cumpăra produsele companiei noastre, este recomandat ca primul (colecta de magazine),în caz contrar, ați putea avea nevoie de produsele și serviciile noastre în viitor, făcându-și griji că veți pierde mai mult timp sau nu-l găsesc! ~

lm-550a/e nouă imprimantă consumabile (caseta etichetă lungime 16m), curent de promovare a vânzărilor este de 1000 de role;

Model: m5-012y-b m5-12w-b

culoare: galben, alb

Vă rugăm să alegeți cantitatea adecvată în funcție de necesitățile de utilizare, de a cumpăra în cantități mari, vă vom oferi mai multe reduceri.

Lungime: 16m

Ambalare: 10 Role/Lot

Aplicație: electronic tăiere plotter

Cerere model: lm-550a/e

Echipament de aplicare LM-550A LM-550E

De transport și primirea de instrucțiuni

1. OEM/ODM sunt acceptate

De înaltă calitate, preț rezonabil, livrare la timp

2.Transport

2KG de mai Jos am ales (Chinez poștale, pachete), livrare normală durează aproximativ 30-50 de zile; circumstanțe speciale pot întârzia livrarea;puteți alege, de asemenea, (UP.FedEx .DHL.);În funcție de timpul de livrare nu este aceeasi regiune; (TNT.UPS, FedEx .TAXARE.) Și ca; înfășurat în timp normal să ia aproximativ 4-8 zile, decât în circumstanțe excepționale; clearance clearance-ul întârziere poate provoca livrare întârziată, este un fenomen normal;vă rugăm să înțelegeți!Dacă alegeți (DHL.EMS.UP.TAXA FedEx.) În orice mod de transport; vom fi în funcție de țară specifice pachetul a ajuns; pentru a selecta cu precizie (cel mai Rapid, cel mai sigur) modul de transport, vom alege să (rapid, de Securitate de sosire exact de livrare) pentru scopul; dacă nu (nu se specifică altfel), am ales modul de transport este decizia finală de selecție!

3.transport

1.WORLDWIDESHIPPING. (Cu excepția unor țări și APO/FPO).Noi navei noastre goodsby DHL / EMS și China Post Air Mail.

2.După primirea de plată;(în termenul de livrare) livrare!

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să MATCHyour adresa de Livrare.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și exclude weekend șivacanță.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plata, pleasecontact noi.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând possiblewith un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru nava ta itemfrom prima depozitul disponibile pentru livrare rapidă.

4.Politica de transport:

Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon.

Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

5.Conditii de plata:

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

6:Feedback-ul:

(100% fericit experiență de cumpărături scopul nostru este aici)satisfactia Clientului este foarte importanta pentru noi.Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Putem lucra împreună pentru a face asta.

  • Tip: Compatibil
  • Origine: China Continentală
  • lungime: 16m
  • Aplicația Printer: m-550a lm-550e
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Lățime: 12mm
  • Numărul De Model: m5-12w/y 12mmX16m
  • Culoare: Alb galben

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe