Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3

4buc Mop Cârpe pentru Cecotec Conga Ultra 2290 Înlocuiri de piese Aspirator Robotizate Piese Accesorii

1 Recenzii
124.08lei 75.69lei
  • SKU: s103660
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Electrocasnice

4buc Mop Cârpe pentru Cecotec Conga Ultra 2290 Înlocuiri de piese Aspirator Robotizate Piese Accesorii

Potrivit Model: Mop Cârpe pentru Cecotec Conga Ultra 2290

Notificare Înainte de a plasa o comanda, asigurați-vă că modelul dvs. de dispozitiv este relevant a se potrivi modelul menționat pe aceasta pagina de produs, puteți verifica model specific de produs numărul de pe plăcuța de identificare în partea de jos a aparatului (de multe mașini de măturat străzi extrem nume similare, astfel încât aveți nevoie să se facă distincția de număr specific de model), dacă sunteți de a solicita o rambursare din cauza achiziționarea de produsul greșit, veți fi responsabil pentru costurile de returnare.

Acest produs nu este produs original, este 100% produs de înaltă calitate.

Feedback-ul:

1).Ne bazăm pe Sosetefarapereche.ro Feedback-ul și satisfacția clienților pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul pentru a usif mulțumit cu bunuri și servicii.Noi vă va oferi cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

2).Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Sosetefarapereche.ro.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea dacă ordinea merge prost,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

3).Ne pasă de clienții noștri fideli,și vom fi mereu încerc să te ajut.Sper să se stabilească lung de afaceri cu tine...

Tag-uri: piesa pentru ford f150 2004, viomi v3, kit, aspirator robotizate piese de schimb, xiaomi g10 aspirator accesorii.

  • Numărul De Model: Pentru Cecotec Conga Ultra 2290
  • Culoare: albastru
  • Vid Tip Piesă De: Mop Haine
  • Produs: Mop Haine
  • Tip: Aspirator Piese
  • transport gratuit: Da
  • Origine: China Continentală
  • Potrivit pentru: Pentru Cecotec Conga Ultra 2290

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe