Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Bulldog Sculptura Statuie Câine Suculente Plante Câine Oală Statuie Cu Cheile De Depozitare Coș De Rășină Așezat Câinele Deține Coșul De Sculptură

1 Recenzii
108.73lei 76.09lei
  • SKU: s62681
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Decor Acasă

Bulldog Sculptura Statuie Câine Suculente Plante Câine Oală Statuie Cu Cheile De Depozitare Coș De Rășină Așezat Câinele Deține Coșul De Sculptură

Descriere:

Câinele nostru figurina de depozitare coș se face de înaltă calitate material de rășină, care este rezistent la apă și durabil.Acesta este conceput în stilul de un câine mușcă mâner coș, care pare nou și unic, și este foarte potrivit pentru a depozita obiecte mici, cum ar fi chei, rujuri, telecomenzi, etc. pe veranda, living sau baie.

Caietul de sarcini:

Material: rasina

Stil: lux lumina

Proces produs: manual

Aplicarea produsului: decor acasă/restaurant/birou/camera de model, etc.

Lista de produse:

1*Câine figurina de depozitare coș

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Romanul Forma: romanul rășină câine de depozitare coș are un design cu stil de un câine musca mâner de coș.Amplasat la intrare, este atât decorative și practice.

2.Multi-funcțional: Nostru bulldog sculptura statuie câine este versatil.Acesta nu este doar un drăguț și unic, veranda, baie si dormitor decor, dar, de asemenea, un element mic de depozitare coș, un suculente cultivarea în ghiveci de flori.

3.Calitate superioară: câinele Nostru figurina de depozitare coș se face de înaltă calitate rășină.Este rezistent la apă și rugină-dovada, rezistent, are manopera amenzii, și este bogat în detaliu.

4.Capacitate mare: câinele Nostru figurina de depozitare coș are un interior spatios, care este convenabil pentru tine pentru a stoca obiecte mici, cum ar fi diverse chei, ceasuri, telefoane mobile, modificări, control de la distanță, ruj, etc.

5.Cadou bun: Această rășină câine de stocare statuia este perfect pentru cadou sau pentru familia ta, copii, prieteni, surori, colegi sau pe ocazii cum ar fi nunti, zile de nastere, Ziua Mamei, Craciun, aniversari, și mai mult.

  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Material: rășină
  • Tema: Animale
  • Stil: Stil Modern
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe