Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Bucătărie nouă Săpun de Distribuire de Palmier Perie Ușor de Utilizat Scruber Instrument Instrument de Curățare Săpun se Spală Titularul Dispenser de Bucatarie Perie Curata N6H2

1 Recenzii
12.95lei 7.11lei
  • SKU: s39307
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

Bucătărie nouă Săpun de Distribuire de Palmier Perie Ușor de Utilizat Scruber Instrument Instrument de Curățare Săpun se Spală Titularul Dispenser de Bucatarie Perie Curata N6H2

Ai experiență vreodată urât mirositoare regulat buretele?

Există astfel un convenabil și hassle-free, perie de curățare, Grăbește-te și dă-o încercare!

Caracteristici Principale

HEAVY-DUTY DIN OTEL INOXIDABIL BUREȚI BURETE

Nostru de epurare sunt rezistent la rugină, exfolieri îndepărtează petele dificile, grăsimea și murdăria care a construit-up de peste ori.Efort de curățare aparate de bucatarie, farfurii, oale/tigăi, Mare pentru automobile, echipamente de uz casnic, uz comercial și mai mult.Filtrele sunt într-adevăr blând, pe mâini, nu va splinter sau zgâria pielea ta.Ușor de curățat și construit pentru a dura o lungă perioadă de timp și mașină de spălat vase în condiții de siguranță.

100% DE CALITATE PREMIUM, FĂRĂ MIROS DE MUCEGAI, ANTI-BACTERIENE

Nostru filtrele sunt concepute pentru a îmbunătăți tradiționale bureți în orice mod posibil.Pentru a fi mai curat și sănătos, aceste filtre sunt nici un miros, în condiții de siguranță, și rezistent la bacterii.

NON-ZERO PREMIUM NANO FIBER MATERIAL EPURATOR

Ai experiență vreodată urât mirositoare regulat buretele?

Nou animal de COMPANIE Săpun de Distribuire de Palmier Perie.Non-zero și în condiții de siguranță pentru fontă, non-stick cratițe și oale, pahare, din plastic Tupperware, și multe altele.

BUILT-IN REZERVOR DE STOCARE LICHID

Pentru curățare, trebuie doar să apăsați pe partea de sus moale lipici la descărcarea de gestiune lichid.Apăsați lichid-lichid de curățare nu este irosit, curăță fără probleme, și este economic.

AVANTAJ

Convenabil de descărcare de gestiune de lichid, puternic decontaminare, nici mâinile lipicioase, fără deteriorarea pielii.Nu este nevoie să se spele, a economisi timp și efort, fără a dăuna mâinile tale, și puternic decontamina.

Caietul de sarcini

Dimensiune produs : 10*9cm

Conținutul Pachetului

Multifunctional Apăsarea Perie De Curățare × 1

Notă

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

  • Utilizare: Fel de mâncare
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Stil: Alte
  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: perie de curatare
  • Caracteristică: Eco-Friendly

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe