Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

LANSAREA RF-SENZOR TPMS Senzor de 433MHz 315MHz Senzor Anvelope Instrument de Reparații de Scanner X 431 TSGUN monitorizare a Presiunii în Anvelope Tester de Programare

1 Recenzii
106.83lei
  • SKU: s18368
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

LANSAREA RF-SENZOR TPMS Senzor de 433MHz 315MHz Senzor Anvelope Instrument de Reparații de Scanner X 431 TSGUN monitorizare a Presiunii în Anvelope Tester de Programare

LANSAREA RF-SENZOR 2 In 1 (315MHz + 433MHz) Clemă-Din OE-Nivel Programabil Senzor de Monitorizare a Presiunii în Anvelope (Sistemul TPMS) 100% Cloneable + se Potrivește 98% de Masă de Vehicule

LANSAREA RF-SENZOR 2 In 1 (315MHz + 433MHz)

LANSAREA RF-SENZOR 2 In 1 (315 + 433MHz), ca un universal programabil senzor oferind în Clemă-și Snap-in opțiuni, care sunt atât de inteligent și eficient, special construit pentru înlocuirea senzorului cu cerere maximă de acoperire, ușurința de utilizare, OE-nivel de formă, performanta si fiabilitate, va ajuta utilizatorii să economisească costurile de diagnostic de muncă și crește eficiența reparații foarte mult.

Puncte

1.02 1 CARACTERISTICA:Doar 1 Senzor de la serviciu aproape fiecare TPMS vehicul echipat pentru a reduce costul de reparare și de a mai instala eficiența cu nr de rememorare necesară.Senzorul este de 100% cloneable cu originalul ID-ul senzorului și a pus în aceeași poziție.

2. 98% ACOPERIRE:Dispunând de cele mai recente și mai cuprinzătoare acoperire de 98% OE senzorii de pe piață, și până la 90% din america de Nord, vehicule Europene și Asiatice, aproape ca se potriveste tuturor tipurilor de jante pe drum.

3. UȘOR DE UTILIZAT:maxima de semnal a senzorului de putere permite senzorilor să fie ușor de programat fără fir, chiar și atunci când acestea au fost deja montate pe volan.Mai mult decât atât, codul unic de PRESĂ supapa de design face manual înlocuirea senzorului de mult mai ușor.

4. SOLID si DURABIL:Echipat cu un automobil de clasa a bateriei, o sursă din aluminiu/cauciuc tija supapei pentru a rezista la frig, de cald și de rezistență la coroziune, și o înaltă precizie supapa de aer pentru a preveni scurgeri de aer, acest senzor asigură o stabilitate superioară și performanță.

Accident De Mare Viteză În Mare Parte Din Cauza O Lovitură

Anvelope Îmbătrânire/ Anvelope Scurgere/ De Înaltă Temperatură/ Viteză/ Supraîncărcat...

Cuprinzătoare Acoperire A Vehiculului

Acoperire de Peste 98% din Toate OE Senzori de pe Piata

Procesul De Instalare

1. Pierde anvelope: Scoateți capacul supapei și de bază și dezumflați anvelopa.

2. Demontarea anvelopei: Clemă de anvelope pe anvelope changer, și reglați supapa de la ora 1 raport cu anvelope de separare cap.Introduce levierul și ridicarea talonului anvelopei pe de montare cap la reducere cap.

3. Demontați senzorul: Cu o șurubelniță, scoateți șurubul de fixare a senzorilor de la tija Supapei, apoi slăbiți piulița și scoateți supapa.

4. Montare senzor și supapă: Glisați tija supapei prin supapa gaura jantei.Strângeți șurubul șurub-piuliță cu 4.0 Nm cu ajutorul poziționare pin.Asambla corpul senzorului împotriva rim și strângeți șurubul.

5. Montare anvelope: Locul anvelopa pe janta, asigurându-vă că supapa se confruntă cu separarea capului la un unghi de 180 de grade.Montarea anvelopei pe janta.

Notificare

1. TPMS ansambluri de senzori sunt de înlocuire sau întreținere, piese de schimb pentru vehiculele care au o fabrică instalat TPMS.

2. Asigurați-vă că pentru a programa senzorul bysensor instrumente de programare pentru dvs. specifice vehicul de marcă, model și an înainte de instalare.

3. Nu instalați programat TPMS senzor deteriorat roți.

4. În scopul de a garanta funcționarea optimă, senzorul poate fi instalat numai cu originale supape și accesorii furnizate de LANSARE.

5. La finalizarea instalării, verificați vehiculul TPMS sisteme folosind procedurile descrise în original, producătorul modelului ghid de utilizare pentru a confirma instalarea corectă.

6. De fiecare dată când o anvelopă este deservit sau demontate, sau dacă senzorul este eliminat sau înlocuit, este obligatorie pentru a înlocui garnitura de cauciuc, șaibă, piuliță și ventil cu piesele noastre pentru a asigura o etanșare corespunzătoare.Este obligatoriu să înlocuiți senzorul dacă este extrem de deteriorat.

Tag-uri: lounch diagnostic, foxwell obd2 scanner, instrumente pentru mecanic, Maxiscan, crt5011e.

  • Nume De Brand: Lansare
  • Caracteristică 2: Senzorul de presiune în pneuri
  • Caracteristică 1: 433MHz + 315MHz
  • Versiune Hardware: LANSAREA RF-SENZOR TPMS Senzor, Senzor De Programare
  • Versiune Software: senzor tpms
  • Caracteristică: Monitorizare A Presiunii În Anvelope Tester
  • Tip De Element: Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
  • Caracteristică 4: TPMS Programare
  • Caracteristică 3: senzor tpms
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe