Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

500W PTC Liniștită Ceramice Spațiu de Încălzire și ventilare Electrice Portabile de Incalzire UE Plug (Negru)

1 Recenzii
152.14lei 117.15lei
  • SKU: s153145
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

500W PTC Liniștită Ceramice Spațiu de Încălzire și ventilare Electrice Portabile de Incalzire UE Plug (Negru)

Când PTC ceramice elemente de încălzire este pornit imediat, toată casa poate fi încălzit fără aprinderea imediată.Desktop ventilatorul adoptă de înaltă calitate PTC de încălzire ceramic elemente.Deci, se poate încălzi ușor și instantaneu.

Se consumă mai puțină energie electrică pentru a realiza o mai calde efect de încălzire, care poate salva costurile de energie electrică foarte eficient.

Copiii trebuie să fie însoțiți de părinții lor, atunci când se utilizează sisteme de încălzire.Incalzitor electric caracteristici de protecție la supraîncălzire, PTC ceramice tehnologie și de înaltă calitate material ignifug, încălzire este durabil și în condiții de siguranță.Prin urmare, chiar și copiii pot folosi și pentru a proteja siguranța lor.

Mini ventilator de încălzire este de dimensiuni mici și ușor de incalzitor portabil, desktop încălzire este echipat cu înaltă și joasă modul de ciclu.Deci, este foarte convenabil pentru noi să-l efectueze.Acesta poate fi folosit rapid oricând, oriunde.

Acest incalzitor electric oferă cele mai recente funcții de siguranță: Cu o înclinare comutator de siguranta, protectie la supraincalzire si inovatoare materiale ignifuge.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe

dimensiune:14 x 11 x 19 cm

Material: ABS

culoare: negru

Conținutul Pachetului:

1 x incalzitor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe