Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

78mm -3819 Rășină Frumusețea Figura Model Kituri Diy Auto Asembled Incolor Rășină Soldat Jucărie X0u4

1 Recenzii
97.64lei 55.63lei
  • SKU: s12449
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Jucării & Hobby-Uri

78mm -3819 Rășină Frumusețea Figura Model Kituri Diy Auto Asembled Incolor Rășină Soldat Jucărie X0u4

Descriere produs:

1. Produsul nostru modele sunt pur alb film de rășină de produse, care au nevoie de lustruire, de asamblare și de colorat.Ele nu sunt încă complet, trebuie să achiziționați instrumente și vopsea separat

2.1/35 dimensiunea Produsului este de aproximativ 50mm mare, 1/24 dimensiunea este de aproximativ 75mm mare, și 1/18 dimensiunea este de aproximativ 90mm

3. Materialul produs este recunoscut pe plan internațional de înaltă calitate rășină cu detalii fine și duritate moderată.Rășină material în sine nu este rezistent la uzura, deci, de îngrijire trebuie să fie luate în timpul producției.Produse includ cutii de ambalaj și produs de carduri.

4. După primirea produsului, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă rugăm să fiți siguri că ne va fi responsabil pentru comanda și de a rezolva problemele tale.

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un rating de cinci stele.Vă mulțumesc foarte mult!

6. Sfaturi: Dacă există o parte curbată, puteți să-l usuce cu un uscător de păr și se încălzește până când acesta devine neted, și apoi ea poate fi făcută în diferite forme.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  • Gen: Unisex
  • Scara: 1
  • Material: rășină
  • Tema: Alte
  • Certificare: CE
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe