Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

Dulce și Acru de Fructe de Guava Imprimate Grafic Drăguț Salopetă pentru Copii Baieti Fete Mâneci Scurte Bodysuit 0-12M Copil Salopeta Copii Haine

1 Recenzii
54.68lei 27.34lei
  • SKU: s120364
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Mama Și Copii

Dulce și Acru de Fructe de Guava Imprimate Grafic Drăguț Salopetă pentru Copii Baieti Fete Mâneci Scurte Bodysuit 0-12M Copil Salopeta Copii Haine

modname=imagini și cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

【Brand】 iDzn

【Greutate】 60g-100g

【Culoare】 Albastru/Gri/Roz/Alb/Galben.(Culoarea va fi un pic diferit din cauza de a lua imagini, de lumină sau de pe computer, setările monitorului, vă rugăm să înțelegeți, culorile vor fi supuse la final o vei primi).

【Cel mai bun Cadou Pentru Copilul】 tiparul digital este imprimat pe body,acesta este cel mai bun cadou pentru copil.copilului unisex maneca scurta body-uri bodysuits este o alegere versatil.

【Confortabil și Speciale de Design】 tag-ul este pe partea exterioară a body-uri, deci nu irita copilul, nu vă faceți griji despre orice disconfort.Doar body-uri de design ca acest lucru în piață, vreau doar să ofere cele mai bune hăinuțe pentru copilul tau.

【2 Buton Umăr】 umăr decolteu pentru a ajuta trage de îmbrăcăminte ușor peste capul copilului.

【3 Butonul de Închidere de Pe partea de Jos】 Jos snap închiderea este convenabil poziționat mai în față pentru o schimbare rapida .

【Confortabil de purtat】 Această confortabil, la modă și la modă tinuta este perfecta scutec pentru copilul tau pentru a purta pe ziua ei speciala sau pe tot parcursul anului!

【100% Bumbac】 Fabricat din 100% Bumbac,foarte moale si confortabil pentru copil.

【Pachet inclusiv】 1 bucata Mâneci Scurte Salopetă modname=imagini și cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=imagini și cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

*Aceleași mărfuri, preț mai bun. *Produse calificat, complet de inspecție înainte de expediere. *Prompt asistență pentru clienți și după serviciu de vânzare. *nu suntem singurul vânzător de produse, dar, de asemenea, furnizor de servicii. *Acceptam alipay paypal. *Toate tipurile principale de carduri de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

*Articol vor fi livrate în termen de 1 zile lucrătoare de la efectuarea plății.

*Costul de transport nu include taxe de import, și sunteți responsabil pentru taxele vamale.

*În cazul în care ați primit un produs defect,vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la primirea articolului,așa că am putea remedia situația.

*Dacă ați primit un element care este diferit de descriere.Vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem cooperarea noastră.Vă rugăm să ne e-mail.

*Pentru a asigura toate elementele sunt în bunuri de calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise.

*Elemente de returnare trebuie SĂ aibă toate ORIGINALE de ambalare și accesorii.

*Vom plăti pentru costul de transport maritim de retrimiterea elemente, în timp ce cumpărătorii sunt responsabile pentru poștal costul returnării produselor.

*Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabil pentru elemente de returnare.

*Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție. *Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, ne exprimam speranta ca poate ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile, Vom trimite automat un feedback pozitiv de la tine. *Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele în favoarea ta.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi și apreciem afacerea ta.Am foarte estimare toți clienții noștri!

*Bucurați-vă de cumpărături*

  • Model: guava
  • Intervalul De Vârstă: 0-6m, 7-12m, 13-24m
  • Se potrivesc: Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
  • culoare: Alb Gri Roz Albastru Galben
  • Gen: copilul unisex
  • Nume De Brand: iDzn
  • Model Tip: Solid
  • Sezon: Vara
  • Origine: China Continentală
  • Guler: O-Gât
  • Material: Bumbac
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Numărul: NR.8345-46
  • Tip De Element: Costume
  • Numele Departamentului: Copilul
  • Stil: Active
  • Numărul De Model: ie de Îmbrăcăminte pentru Copii

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe