Imagine0

Noul 48 buc RF-550D Macro LED Ring Flash de Lumină și Flash Difuzoare pentru NIKON Canon Olympus Sony(HDMI) Camere DSLR

1 Recenzii
160.25lei
  • SKU: s1090
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Electronice De Larg Consum

Noul 48 buc RF-550D Macro LED Ring Flash de Lumină și Flash Difuzoare pentru NIKON Canon Olympus Sony(HDMI) Camere DSLR

Această RF - 550D Marco LED Flash Inel este special conceput pentru utilizarea în domeniul macroshot, de cercetare științifică,medicale și personale de fotografie de la o distanță foarte mică de fotografiere.se poate oferi in mod continuu si stabil semi lumina sau lumina pentru a satisface mai mare fotografie are nevoie.Număr ghid: 15 Eficiente Distanta: 5 cm-150 cm Viteza de Sincronizare: 1/100S Rata Putere: Semi Putere, Putere maximă de Alimentare: 4 x AA Baterii LED: 48PCS Temperatura de Culoare: 3000k-15000k Greutate Kit: Aprox. 200g Caracteristici: 1. Visual display LCD de înaltă definiție. 2. Format din 48 de piese LED,luminanta superior și inferior static consumul de energie. 3. Stânga flash și chiar flash funcția de obiecte apar de mai multe dimensiuni. 4. De înaltă calitate a CONDUS lumina mai aproape de lumina naturală, șapte niveluri de luminanță stare să îndeplinească mai mare fotografie are nevoie. 5. Ring flash poate fi montat pe un aparat de fotografiat ca fotografie de lumină. 6. Acesta este proiectat și modelat pe baza de ergonomie pentru confortul de a citi și de funcționare. 7. Opt diametre de inele adaptoare pentru utilizarea alternativă 49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm . 8. Patru culori de flash difuzoare pentru utilizarea alternativă portocaliu,albastru, stridie alb și transparent.Se potrivesc pentru: Pentru orice model de NIKON sau Canon/marca Olympus DSLR Pachetul Include: Macro ring cap x1 Putere de control cu display LCD x1 inele adaptoare(49mm, 52mm 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm) x8 Flash difuzoare(portocaliu, albastru, stridie alb și transparent) x4 Flash Manualx1 de Transport maritim: 1. Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Oceania și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții. 2. Post China și Hong Kong Post va fi disponibil, de asemenea, cu un număr de urmărire 3. Am expediat în întreaga Lume, și, de Aprox.Timpul de livrare este de mentionat ca mai jos(Ca și pentru informații detaliate, pls verifica noastre politica de transport): Pentru cele mai multe dintre țări, va dura 30-45 de zile de la mână.Pentru anumite țări, va fi mai mare, 40-55 de zile de la mână 4. Prietene, noi nu va fi responsabil pentru greșit și nu pot fi livrate adresa de livrare vă oferi taxe vamale de import, taxe vamale, TVA/GST și/sau alte taxe poate impusă de țara și se achită de către cumpărător.(Coletele vor fi marcate ca "Cadou" și a Declarat de Valoare mică atunci când sunt livrate.Dar TAXELE vor exista în continuare în unele țări.) Feedback: 1. Dacă aveți orice întrebări pe drum, va rugam sa ne contactati, suntem bucuroși să rezolve asta. 2. Pls vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă ai primi coletul și se bucură de punctul 3. Elementul retur va fi acceptat, dar taxa de transport maritim ar trebui să fie costul de către cumpărător, speranță pentru udersanding

Tag-uri: fomei flash diffuser, cabelni mini camera, inel de lumina formas, nikon visco flash, lama olympus, inel de lumina syosin, tag nikon, pat olympus, olympus ep1 flash, cablu hdmi andrew.

  • Origine: China Continentală
  • pachet: Da
  • Nume De Brand: Manbily
  • Certificare: NICI unul
Martini421 2022-09-02
Sunt dezamăgit. - Ai descrie care se potrivesc pentru orice model de NIKON sau Canon/marca Olympus DSLR, dar nu e adevărat. Acest cal nu este potrivit pentru orice NIKON model (vezi poze) și LED-ul flash inel de lumina nu este utilizabil pentru mine.

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe