Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

100buc fara Fum de Lumânare de Fitil 8/10/12/15/20CM Pre-Epilat din Bumbac Core Fitile Cu Metal Susținător File Manual DIY Lumânare

1 Recenzii
5.79lei 3.76lei
  • SKU: s107287
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Home & Garden

100buc fara Fum de Lumânare de Fitil 8/10/12/15/20CM Pre-Epilat din Bumbac Core Fitile Cu Metal Susținător File Manual DIY Lumânare

Descriere

- Culoare alb.

- Material: bumbac.

- Fabricat din bumbac de înaltă calitate, de lumânare de fitil nu conțin plumb, zinc sau alte metale și pot fi îndreptate ușor fără să se rupă.

- Fum scăzut și nu miros urât.Wicks sunt perfect epilata si cu tab-uri, perfect pentru luare lumânare și DIY lumânare proiecte.

- Multifunctional.Funcționează cu toate tipurile de ceara.Conceput pentru utilizarea cu soia, gel sau ceară de parafină.

- Ușor de utilizat.Pur și simplu utilizați lipici fierbinte, ceara sau autocolante pentru a atașa filă în partea de jos înainte de a turna ceara in matrita.

- NOTĂ: vă Rugăm să fiți atenți cu dozaj de vopsea și parfum în timp ce a face lumânări.Doze excesive pot afecta efect de ardere, de a crea fum și afectează lumânări capacitatea de a rămâne combustibile.

lista de ambalare:

100 x Fum Redus de Bumbac Core

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

  • Material: Bumbac
  • Numărul De Model: fitilul lumânării
  • Numărul de Pc-uri: 100buc
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe