Despre noi

Despre ambiția a doi tineri de a aduce o pată de culoare în viața tuturor.

Ideea acestui business, „Familia Sosetache”, s-a născut în 2017. Locuiam în Anglia și eram absolut entuziasmat de un magazin tip outlet de unde-mi puteam cumpăra șosete colorate, în nuanțe pe care nu le găseam nicăieri în România.

Derulăm până în 2019, când am revenit în țară și m-am mutat împreună cu logodnica mea. M-am angajat într-o corporație și astfel s-a conturat rutina mea de dimineață, prin cele 30 de minute petrecute în metrou, cu destinația Pipera, timp de aproape un an.

Povestea șosetelor fără pereche a început dintr-o întâmplare amuzantă, în dimineața unei zile ploioase de toamnă. Nu remarcasem privirile derutate ale celor din metrou, până nu m-a întrebat un tânăr corporatist „- Nu te supăra, de unde ți-ai cumpărat șosetele?” Mă uit în jos și realizez că, în grabă, îmi pusesem o șosetă portocalie și una roșie. „Uhm, așa le port eu, desperecheate”. „- Ce idee tare! Să ai o zi frumoasă”, surâde corporatistul, așezându-și geanta laptopului pe umăr și coborând la Aviatorilor.

Se spune că cele mai bune idei se nasc dintr-o combinație de talent, ambiție, noroc și-un dram de nebunie. Câteva săptămâni după întâmplarea din metrou îmi înaintam demisia și porneam într-o aventură. 

Atât eu cât și logodnica mea am învățat din mers totul despre șosete. Am pus la un loc experiența mea de 15 ani în antreprenoriat, talentul ei de graphic designer și o familie care ne-a sprijinit necondiționat.

Colaborăm acum cu o fabrică din București, confecționăm șosete de calitate, cu 92% bumbac din fir pieptănat și intr-un timp foarte scurt am reușit sa creăm un produs complet românesc de care să fim mândri.

Așa s-a născut Familia Șosetache, cu cei 8 membri ai ei, reprezentați de culorile cu care am început. Despina ” Rozalia” Șosetache. Pompiliu „Gălbenel” Șosetache. Veta „Portocala” Șosetache. Benone „Bleu” Șosetache. Lucrețiu „Verzui” Șosetache. Zenovia „Roșioara” Șosetache. Zoe „Violeta” Șosetache. Grigore „Albăstrel” Șosetache.

În metrou, la terasă, pe bicicletă, fie că stai întins într-un hamac sau cu picioarele pe birou, fii unic, fii Fără Pereche.

Vino să cunoști Familia Sosetache și poveștile lor traznite.