Despina și Pompiliu Șosetache

Despina și Pompiliu Șosetache. O șosetă roz, una galbenă, numa’ bune de admirat când ții picioarele pe birou sau te agăți de o bară în metrou, la 8:30 dimineața.

Despina și Pompiliu Șosetache, cei doi urmași ai lui Zoe Șosetache.

Amândoi absolvenți de studii superioare. Evoluția lor în carieră și viața personală a fost marcată atât de imaginea maternă a lui Zoe, cât și de legătura permanentă pe care au menținut-o cu bunicii lor.

Pompiliu lucrează ca ofițer de credite la Banca de Comerț Capitalist. E un job stabil, care i-a dat posibilitatea să-și ia o garsonieră în rate, cu un credit pe care și l-a aprobat singur. Îi place sa-și ajute constant bunicii. E nelipsit în gospodăria lor de fiecare dată când vârsta nu-i mai permite lui Grigore să facă anumite lucruri.

Despina e Junior HR Assistent Manager for Executive Daily Operations and Communication Liaison Specialist for Front Office la o casă de amanet. Își sună atât mama cât și bunicii în fiecare săptămână pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor.

Doi copii perfecți, cu care Zoe se mândrește de fiecare dată când are ocazia. Bine, să fii perfect în ochii lui Zoe…nu-i mare realizare.

În termeni tehnici, o șosetă roz și una galbenă.

O pereche potrivită atunci când muncești în HR. Sau când stai în prima bancă la liceu. Sau când iți savurezi cafeaua într-o sâmbătă dimineața în parc. Sau când stai contorsionată pe canapea și te relaxezi privind serialul preferat.

Familia Șosetache iți dă șansa de a fi diferit, fară a face rabat de la confortul personal. Alege șosete haioase, șosete colorate, din bumbac de calitate, produse în România, la un preț românesc. Despina și Pompiliu Șosetache sunt disponibili în magazinul nostru.

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns