Despina și Lucrețiu Șosetache

Despina și Lucrețiu Șosetache. O șosetă roz, una verde, numa’ bune de purtat când mergi să-ți cumperi decorațiuni pentru căsuța din copac.

Despina și arătosul ei verișor, Lucrețiu.

Dacă nu ar fi rude, Despina s-ar îndrăgosti foarte ușor de Lucrețiu, pentru că aceata seamănă foarte mult cu idolul ei, artistul. Însă asemănarea se oprește doar la partea de fizic. Asta pentru că Despina și-a creat în cap și portretul moral și comportamental al lui Valea. Așadar, acestuia îi place să-l citească seara pe Dan Puric, cu mâna la tâmplă, contemplând la binele planetei, gătește divin și ajută la toate treburile casei. Unde mai găsește ea așa bărbat perfect?!

Lucrețiu râde mai pe față, mai pe ascuns de ciudățeniile vară-sii, care la 25 de ani se vrea și măritată și eventual și cu doi copii. Și nu cu oricine! De parcă s-ar uita ăla la ea. Bărbații ca ei doi sunt foarte pretențioși, cu fizicul acela de invidiat se poate cuceri planeta, d-apoi o femeie! Tocmai de aceea el a ales să nu se grăbească, să fie liber și să se bucure de toate beneficiile tinereții fără să-și pună pirostriile pe cap. “Și ce cap frumos!” își spune el adesea, când dă de oglindă.

În termeni tehnici, o șosetă roz și una verde.

Îți recomandăm să le porți când mergi în vizită la nepotul/a de 5 anișori și uiți să-i cumperi cadou. Cu siguranță fascinația pentru șosetele tale colorate îi va șterge rapid supărarea și te va căpia, ăăă, bucura toată ziua cu energia lui/ei!

Familia Șosetache iți dă șansa de a fi diferit, fară a face rabat de la confortul personal. Alege șosete haioase, șosete colorate, din bumbac de calitate, produse în România, la un preț românesc. Despina și Lucrețiu Șosetache sunt disponibili în magazinul nostru.

Tagged , , ,

Lasă un răspuns