Benone și Zenovia Șosetache

Benone și Zenovia Șosetache. O șosetă roșie, una bleu, numa’ bune atunci când ești curier Glovo și vrei s-o cucerești pe fata căreia i-ai livrat pastele.

Mama Zenovia și al doilea copil al ei, Benone. Au avut o relație aproape inexistentă.

Zenovia își concentra atenția asupra fiicei Zoe, iar Benone era mai tot timpul plecat cu tatăl lui, ori cu animalele, ori la muncit pământul. Cu toate acestea, Zenovia a făcut tot posibilul ca Beni să simtă și dragostea de mamă. L-a hrănit cu cel mai bun pateu de gâscă, i-a cumpărat primul set de unelte de grădinărit și a fost mandră de el când a câștigat premiul întâi la concursul de muls capre negre.

Benone a avut dintotdeauna o afinitate pentru munca fizică. După principiul “Ce face omul cu mâna lui e bine făcut”, a început să contribuie în gospodărie încă de mic. Același principiu de viață i-a fost foarte de folos la pubertate. La 10 ani își ajuta tatăl să se întoarcă noaptea de la barul satului. La 11 ani o chemau amândoi pe Zenovia să-i ajute.

În termeni tehnici, o șosetă roșie și una bleu.

Perechea perfectă atunci când opusele se atrag. Cam ca idila dintre directoarea economică a firmei și băiatul care manipulează marfa în depozit.

Familia Șosetache iți dă șansa de a fi diferit, fară a face rabat de la confortul personal. Alege șosete haioase, șosete colorate, din bumbac de calitate, produse în România, la un preț românesc. Benone și Zenovia Șosetache sunt disponibili în magazinul nostru.

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns