Benone și Veta Șosetache

Benone și Veta Șosetache. O șosetă  bleu, una portocalie, numa’ bune de purtat când vrei să demonstrezi că tu gândești în afara cutiei când treci pe lângă cutia milei. Not cool tho’!

Benone și fiica lui rebelă, Veta.

Deși mai mult plecat decât prezent, Benone are o relație specială cu fie-sa, Veta, căreia îi găsește calități și acolo unde nu-s. Nu-l interesează ce face ea cu viața ei atâta timp cât o știe fericită. Și e convins că Veta știe să-și aibă de grijă. Observă asta mai ales atunci când ea îi cere bani. Are un talent unic să-i golească portofelul fără să-și dea seama exact pentru ce. Cam cum golește el sticla. Hehe, fata’ lu’ tata!

Deși Veta a încercat de nenumărate ori să-l determine pe taică-su s-o lase să-i promoveze crema minune din arpangic pe canalul ei de youtube, acesta nu a reușit nici până în ziua de azi să-i explice pentru ce anume exact a conceput-o. Cu toate astea, din când în când i-o mai șterpelește din baie. Se unge pe corp înainte să anime atmosfera încinsă la club, iar pielea îi lucește atât de mișto încât toți se îndepărtează de ea stupefiați, ca s-o admire din cap până-n picioare. Nu înțelege însă de ce toți se țin cu mâna de nas. Sau își comandă cartofi prăjiți.

În termeni tehnici, o șosetă bleu și una portocalie.

Le poți purta când mergi nonșalant pe stradă și vrei să arăți că nu ți-e teamă să te-arăți! Sau când te simți ghiduș/ă. Sau când te plictisești să tot spui “normal is boring”.

Familia Șosetache iți dă șansa de a fi diferit, fară a face rabat de la confortul personal. Alege șosete haioase, șosete colorate, din bumbac de calitate, produse în România, la un preț românesc. Benone și Veta Șosetache sunt disponibili în magazinul nostru.

Tagged , , ,

Lasă un răspuns