Benone și Pompiliu Șosetache.

Benone și Pompiliu Șosetache. O șosetă  bleu, una galbenă, numa’ bune de purtat când ești gelos/oasă pe oamenii care sunt bine dispuși dimineața. Fără cafea.

Pragmaticul Benone și nepotul visător, Pompiliu. Ying și Yang după o lună în Vaslui.

Din punctul lui de vedere, soră-sa Zoe are două fete, pe Despina și pe… Pompi. Păi ce bărbat e ăsta de stă numai cu ochii-n ecrane și cu bulinele alea-n urechi, lucrează la bancă și se uită la sticla de rachiu ca la un ozn?! Generația asta de băieți nu știe ce înseamnă munca adevărată, dom’le! “Pompiliu visează la mașini electrice, dar dacă-l pui să conducă tractorul fără ajutorul lu’ taică-miu, să vezi ce-și dă singur cu tesla-n… hăhăhă!” se amuză Benone în capul lui, la o cinzeacă.

Din punctul lui de vedere, Pompiliu îl consideră pe unchiul Benone un alcoolic și cam atât. A încercat mereu să-i ignore remarcile ghiolbane la adresa lui, atunci când își ajută bunicul la treburi. Și cine râde la urmă, râde mai bine! O să-i demonstreze el cine e bărbat cu adevărat în neamul ăsta. Și acum gata cu gândurile despre rudele lui ratate, trebuie să meargă să-și cumpere poș…, ăăă geanta aia unisex pentru la birou.

În termeni tehnici, o șosetă bleu și una galbenă.

Îți recomandăm să le porți atunci când începi o povete nouă de iubire și vrei să știe din start cum stați. Sau când îi pui capăt uneia vechi. Fă-i cadou de despărțire această pereche… desperecheată, nu?!

Familia Șosetache iți dă șansa de a fi diferit, fară a face rabat de la confortul personal. Alege șosete haioase, șosete colorate, din bumbac de calitate, produse în România, la un preț românesc. Benone și Pompiliu Șosetache sunt disponibili în magazinul nostru.

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns