Benone și Lucrețiu Șosetache

Benone și Lucrețiu Șosetache. O șosetă bleu, una verde, numa’ bune de purtat când mergi să vezi noua vilă a prietenului tău și crapă invidia în tine, dar în același timp te și bucuri pentru el.

Benone și fiul său, Lucrețiu “Mușchiuleț”.

Benone a încercat mereu să-i explice progeniturii sale de sex masculin că cea mai bună sală de forță este munca! Nu înțelege sub nicio formă de ce-ai plăti bani (și nu puțini!) pe un abonament ca să intri într-o încăpere unde tot tu pui osul la treabă, când poți să faci asta în aer liber, de exemplu, culegând arpagic și fiind remunerat! Bine măcar că are terariile alea, cu ce plante, el știe. Că nu a văzut nicăieri la taică-su, Grigore, în curte sau pe unde a mai muncit el.

Lucrețiu știe că nu o să-l convingă niciodată pe taică-su de ce este sala de forță cel mai bun lucru din viața lui. Dar nici nu-și bate capul cu asta. El e mai chill, din fire… din firele alea de verdeață pe care le crește el cu meticulozitate. Și cu răbdare. Și cu pasiune. Și cu toată libertatea lui de burlac convins. Pentru că da, se știe cu siguranță ce NU se află în spatele lui de bărbat puternic. O femeie!

În termeni tehnici, o șosetă bleu și una verde.

Sunt tot ce își doresc picioarele tale într-o zi senină de primăvară, când păcălești astenia cu o limonadă rece cu mentă și busuioc și te uiți cu ochii mijiți la soare, încercând să-ți amintești unde ți-ai pierdut ochelarii.

Familia Șosetache iți dă șansa de a fi diferit, fară a face rabat de la confortul personal. Alege șosete haioase, șosete colorate, din bumbac de calitate, produse în România, la un preț românesc. Benone și Lucrețiu Șosetache sunt disponibili în magazinul nostru.

Tagged , , ,

Lasă un răspuns