Benone și Despina Șosetache

Benone și Despina Șosetache. O șosetă bleu, una roz, numa’ bune de purtat când asculți muzica aia pe care vrei să suferi, dar ești întrerupt din starea melancolico-blegoasă când intră reclama pe youtube.

Unchiul Benone și nepoata lui, Despina.

Benone a fost și este un bărbat oldschool, nu dă doi bani pe era internetului. De altfel, nu a știut niciodată denumirea job-ului Despinei și nici nu l-a interesat. Nu s-a dat el peste cap să afle detalii despre ocupațiile odraslelor lui, d-apoi de alții! Iar Despina îl și agasa pe vremuri când venea în vizită și era și el în țară, cu muzica lui Valea ăla, auzi cică “dragostea se face maxim în doi”! Ce știe el cu siguranță este că “băutura se bea minim cu taică-tu”.

Despina a încercat mereu să dezvolte o legătură apropiată cu Benone. Mai ales că-l vedea rar. Și până la urmă, el este singurul unchi pe care-l are. Cam necizelat el, ce-i drept. Dar nu îți alegi rudele, îți alegi prieteni, bine ar fi să-ți alegi și partenerul de viață (v-ați prins?!wink*). Unde mai pui că unchi-su îi amintește de bunicul ei, Grigore. Asta pentru că au același miros de after-shave. Cu alcoool.

În termeni tehnici, o șosetă bleu și una roz.

Le poți purta când pleci într-o vizită lungă la bff-ul tău ca să-i povestești cele mai recente revelații despre relaționarea ta cu ceilalți în contextul intrării lui mercur în retrograd.

Familia Șosetache iți dă șansa de a fi diferit, fară a face rabat de la confortul personal. Alege șosete haioase, șosete colorate, din bumbac de calitate, produse în România, la un preț românesc. Benone și Despina Șosetache sunt disponibili în magazinul nostru.

Tagged , , ,

Lasă un răspuns